PRAKTIK INOM SEO

Brinner du för SEO? Vi söker praktikanter som har ambitionen att lära sig massor inom SEO. Vill du utbildas av, och jobba, med några av Sveriges främsta SEO-experter? Då ska du söka praktik på Pixel till hösten 2022 eller/och våren 2023!

Vi söker dig som har ett genuint intresse för internet, e-handel eller digital kommunikation och vill lära dig allt om SEO

 

 

Vem är du?

Vi arbetar bara med sökmotoroptimering så SEO ska vara det område inom digital marknadsföring som du vill fokusera på. Du har gärna egna projekt vid sidan om studierna där du testar och praktiserar dina kunskaper. Din praktikperiod är på minst 10 veckor.

 

Vad kan du förvänta dig?

  • Hos Pixel Nordic får du möjligheten att arbeta med, och lära dig av, några av de främsta SEO-experterna i Sverige
  • En personlig mentor (SEO-konsult) som handleder dig under hela praktiken
  • Arbete operativt i spännande projekt mot riktiga kunder
  • Kollegor som är ivriga på att lära känna dig
  • 7-timmars arbetsdag med hybridarbete
  • Praktiklön

Även om vi fokuserar helhjärtat på just SEO och därmed bara en aspekt av digital marknadsföring har du ändå möjlighet till en varierad praktik. Du får chansen att utvecklas inom alla områden av SEO och arbeta med olika typer av kunder. Genom att du får arbeta både operativt hands-on och få vara med och diskutera strategiskt lovar vi att du kommer att utveckla både dina kunskaper och färdigheter inom SEO.

 

Hybridarbete:

  • Du får sitta på vårt kontor i centrala Stockholm, med tre terrasser för att bara nämna något
  • Möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan eller sitta på kontoret alla dagar – du väljer själv!
  • Ett kök med mellis, snacks, frukt, kaffe och annat som gör att du har energi under hela dagen

Vi är Pixel Nordic

SEO-byrån Pixel Nordic består utav ett trettiotal konsulter och analytiker som dagligen hjälper företag med samtliga tre pelare inom SEO: teknik, innehåll och länkar. Det primära fokuset har alltid varit förståelsen för kundens affär och unika behov. Pixel Nordics ambition är att fortsätta att växa genom långsiktiga kundrelationer och rekryteringar som bidrar till mångfalden och den internationella framgången.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.